طی تحقیقاتی که در دانشگاه کینکی انجام شد این موضوع به اثبات رسید که قارچ گانودرما علاوه بر خاصیت مشابه انسولینی که دارد به پانکراس نیز کمک می کند تا انسولین مورد نیاز بدن را تولید کند. همچنین جذب انسولین را در بدن به حداکثر خودش می رساند. بنابراین با توجه به نتایج این تحقیقات قارچ گانودرما علاوه بر این که می تواند در کنترل دیابت نقش بسیار موثری داشته باشد، از طرف دیگر میتواند راهی برای درمان آن نیز باشد. البته با توجه به اینکه این دارو داروی گیاهی و در واقع قارچی می باشد نیاز به زمان بیشتری برای تاثیر گذاری بهتر دارد. بنابراین با توجه به مسائلی که مطرح شد مصرف این قارچ به عنوان مکمل دارویی در کنار سایر درمانها به شدت توصیه میشود و میتوانیم نتایج مطلوبی را در این زمینه از مصرف این قارچ بگیریم چرا که عوارض داروهای شیمیایی را نیز ندارد.
به صورت کلی قند از طریق غذا وارد معده ما شده و در بدن تبدیل به گلوکز شده که این گلوکز وارد خون ما می شود. در صورتی که جزایر لانگرهانس در لوزالمعده یا پانکراس ما انسولین کافی را تولید کنند، غلطفت این گلوکز در خون تنظیم می شود. اگر بیشتر از حد لازم انسولین ترشح شود قند خون پایین آمده و اگر کمتر از حد لازم انسولین ترشح شود قند خون بالا می رود و این اتفاقی است که برای بیماران دیابتی میافتد. این قند بالا می تواند مشکلات متعددی را برای بیماران دیابتی ایجاد کند. بنابراین در درمان دیابت کاری که می بایست انجام شود این است که جزایر لانگرهانس پانکراس تقویت شده تا به میزان کافی انسولین ترشح کنند که گلوکز موجود در خون تنظیم شود.
انسولین ,قارچ ,خون ,قند ,گلوکز ,نیز ,انسولین ترشح ,توجه به ,با توجه ,است که ,مصرف این ,برای بیماران دیابتی ,قارچ گانودرما علاوه
درباره این سایت